BLI MEDLEM

Medlemskap i Andebu Ungdomslag AUL

Ved å melde deg inn i AUL støtter du ungdomslagets arbeid med aktivitet for barn og unge, samt driften av ungdomslokalet Solhaug.

Du kan melde deg inn som enkeltmedlem, eller du kan melde inn hele familien.
Pr august 2020 har AUL 525 betalende medlemmer, de fleste er støttemedlemmer som bare ønsker å bidra til at ungdomslaget og Solhaug kan driftes som i dag.

Og det er ikke sånn at hvis du er medlem i AUL blir du tvunget til å jobbe dugnad eller til å ta et tillitsverv, her er det lov å si nei.

Priser

  • Enkeltmedlem NOK 200
  • Enkeltmedlem u/18 år NOK 100
  • Familiemedlemskap NOK 300

Familiemedlemskap gjelder for alle i husstanden, også hjemmeboende barn opp til 26 år.

Medlemsfordeler

Som medlem av AUL betaler du, og eventuelt familien din, redusert pris på inngang til lagets arrangementer. Noen av våre arrangementer har også åpen påmelding for medlemmer før ikke-medlemmer. Ønsker du å leie Solhaug til konfirmasjon, bryllup eller andre arrangementer er prisen sterkt redusert for medlemmer.

Eksempler på arrangementer med redusert inngang for medlemmer

  • Barnedisco
  • Halloween
  • Dagsfest
  • Bygdefest
  • Pubfester

AUL er en del av Frilynt Norge og når du melder deg inn i AUL blir du derfor også medlem i denne landsorganisasjonen som har hovedkontoret sitt i Sandefjord og der Joachim Svendsrød fra Høyjord er generalsekretær.

Er du betalende medlem er du dekket av Frilynt Norges ulykkesforsikring i EIKA når du er i aktivitet i regi av AUL. Les mer om forsikringsordningen her https://frilynt.no/medlemsfordeler/forsikring-nyhet/

Som medlem av AUL har du også tilgang til alle kurs, leire og arrangementer i regi av Frilynt Norge, mange av disse gir deg også redusert pris dersom du er medlem av AUL.

Innmelding

Ønsker du å bli medlem kan du sende fullt navn, adresse, fødselsår og e-postadresse til post@aul.no

Husk at vi må ha disse opplysningene på alle som skal bli medlem hvis du vil melde inn hele familien.
Når vi har registrert dine opplysninger vil du motta en faktura på medlemskontingenten på e-post fra oss.

Vi behandler dine personopplysninger etter GDPR, se «Personvernerklæring» her.

Grasrotandelen

Gjennom Grasrotandelen fordeler Norsk Tippings kunder store beløp til lokale klubber og foreninger. Kundene bestemmer selv hvilket lag eller forening som skal få et beløp tilsvarende sju prosent av spillinnsatsen deres.

Ved spill på Multix, Oddsen og Kasinospill/Bingospill på nettet er grasrotandelen 14 prosent av spillinnsatsen etter fratrekk for gevinster. Det eneste kravet er at organisasjonen kunden vil støtte er registrert i Frivillighetsregisteret.

Det er Kulturdepartementet som bestemmer kriteriene for hvem som er berettiget grasrotandel. Les mer på Norsk Tipping sine hjemmesider.

Vi i Andebu Ungdomslag setter stooor pris på at dere støtter oss i vårt arbeid. Tusen takk for all støtte. Ønsker du å gi din grasrotandel til oss kan du scanne QR koden til høyre, på forhånd takk.